Istraživanje ponašanja komponenti kompozitnog panela s integriranom čeličnom jezgrom (Zbornik radova (Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci), 2022)
U radu je predstavljeno istraživanje u okviru znanstvenog projekta ZIP UNIRI „Istraživanje ponašanja komponenti kompozitnog panela s integriranom čeličnom jezgrom“. Cilj znanstvenog projekta je pružiti bolje razumijevanje o ponašanju komponenti inovativnog konstruktivnog panelnog sustava kako bi se istražio potencijal njegove primjene u građevinarstvu.